Herhaallessen

Het EHBO diploma is 2 jaar geldig en wordt bij voldoende competentie door onze vereniging i.s.m. het Oranje Kruis verlengd.

Om voldoende competent te zijn voor goede eerste hulpverlening zijn jaarlijkse vervolglessen noodzakelijk: 12 uur EHBO lesstof en 2 uur reanimatie met AED trainingen. Deze lessen zijn bedoeld om uw eenheidsdiploma geldig te houden.

De EHBO-herhaallessen worden op de dinsdagavonden door de kaderinstructeurs Metha Broekhuizen bijgestaan door Jan van Weelden, met ondersteuning van lotus Henry den Hartog, gegeven in De Parel Zalencentrum, Talmastraat 9 te Hardinxveld- Giessendam. Deze lessen lopen van september tot en met februari.

IMG_3913

De presentie op de lesavond wordt door elk lid getekend op een presentielijst. De secretaris houdt zo de competentie-uren van elk lid bij. De diplomahouder is zelf verplicht om de geldigheid van het diploma te onderhouden.

et rooster van de herhaallessen seizoen 2023-2024 staat onder leden-info

De jaarlijkse reanimatie-herhaallessen van de Hartstichting vinden plaats in het najaar, waarvoor u een uitnodiging ontvangt.
De kosten voor deze avond van 3 uur bedragen € 22,50