Herhaallessen

Het EHBO diploma is 2 jaar geldig en wordt bij voldoende competentie door onze vereniging i.s.m. het Oranje Kruis verlengd.

Om voldoende competent te zijn voor goede eerste hulpverlening zijn jaarlijkse vervolglessen noodzakelijk: 12 uur EHBO lesstof en 2 uur reanimatie met AED trainingen. Deze lessen zijn bedoeld om uw eenheidsdiploma geldig te houden.

De EHBO-herhaallessen worden op de dinsdagavonden afwisselend door de kaderinstructeurs Metha Broekhuizen en Kees van Hoogdalem, met ondersteuning van lotus Aart Verwoerd, gegeven in De Parel Zalencentrum, Talmastraat 9 te Hardinxveld- Giessendam. Deze lessen lopen van september tot en met februari.

IMG_3913

De presentie op de lesavond wordt door elk lid getekend op een presentielijst. De secretaris houdt zo de competentie-uren van elk lid bij. De diplomahouder is zelf verplicht om de geldigheid van het diploma te onderhouden.

Het rooster van de herhaallessen seizoen 2021-2022 staat t.z.t. onder leden-info

De jaarlijkse reanimatie-herhaallessen van de Hartstichting vinden plaats in het najaar, waarvoor u een uitnodiging ontvangt.
De kosten voor deze avond van 2,5 uur bedragen € 18,-