Cursussen


EHBO- CURSUS

Een EHBO-cursus wordt bij minimaal 6 nieuwe aanmeldingen jaarlijks gegeven en start in januari. De opleiding omvat 10 lesavonden op de dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 uur in De Parel in Hardinxveld- Giessendam. De avonden worden verzorgd door een kader-instructeur met ondersteuning van een LOTUS.
Heeft u belangstelling voor de EHBO-cursus maar zijn er onvoldoende aanmeldingen, dan neemt de secretaris contact met u op.

Het cursusbedrag voor de EHBO opleiding bedraagt € 300-. Veel zorgverzekeringen vergoeden het volgen van een EHBO-cursus, dit valt onder de aanvullende verzekering.
Dit is inclusief reanimatie + AED-bediening, verbandleer, lesmateriaal en examengeld. Nadere informatie en inschrijving via onze secretaris.

                    IMG_3952

REANIMATIE- CURSUS

Als reanimatiepartner van de Hartstichting kunt u bij onze vereniging ook alleen een reanimatiecursus volgen. Reanimeren en defibrilleren met de AED is eenvoudig te leren. Hulp bieden binnen de eerste 6 minuten na een hartstilstand kan een leven redden.
De cursusduur omvat veelal 2 avonden van 3 uur. De kosten bedragen € 45,-                                                                 
De herhaling voor de reanimatie betreft 1 avond van 3 uur en kost € 22,50

Heeft u belangstelling voor een reanimatiecursus voor uw bedrijf of organisatie op uw eigen locatie, informeer geheel vrijblijvend bij de secretaris naar de mogelijkheden.

Voor aanmelding en informatie kunt u gebruik maken van het contactformulier (zie contact)

  • Er zijn zorgverzekeringen die een behoorlijk bedrag meebetalen aan beide cursuskosten. Het loont de moeite om bij uw verzekering informatie in te winnen.
  • Na het behaalde diploma volgen voor beide cursussen jaarlijks herhaallessen.